TRIUMPH Thunderbird 1700 LT – ABS / 69 kW, 6-speed /, r.v. 2015, koupený nový v ČR – v Triumphu DK moto Praha: 7/2015, po 2. majiteli, najeto: 17.826 km. SERVISNÍ KNÍŽKA + původní uživatelská příručka + manuál na CD, účty ze servisu a nákupů N.D., 2x originál všechny klíče v.č. štítku. Nová T.K. do 7/2025. VIN: SMTTNB17C7F707876.

VÝBAVA: mimo základní provedení nejvybavenějšího typu LT s ABS, palubním počítačem, drátěnými koly, brzdami v pancíři, přídavnými světly, předními i zadními padáky, orig. Triumph koženými brašnami … atd., je na motu velký plexi-štít Triumph, zadní nosič, předstupačky na př. padácích, zásuvka 12V, vodotěsný držák navi příp. mobilu, stínítka všech světel … .

SERVIS TRIUMPHA: 7/2021 v 17.800 km byla provedena 20-ti tis. prohlídka dle požadavku výrobce: výměna motorového oleje, chladící kapaliny, brzdových kapalin, svíček a všeho potřebného – viz. fa. za: 14.900,- Kč z Triupmhu Cartec Brno. Nyní 9/2021 nový vzduchový filtr – účet. Zánovní přední pneumatika, zadní je úplně nová, netknutý převodový řemen, plně funkční baterie – je nová v roce 2020, bezvadné brzdové kotouče, destičky i všechno ostatní je naprosto O.K.

SIDECAR: nový v ČR – vyrobený 2016 ve Velorexu Žamberk, typ:  VELOREX 565 – odpružený v.č. plně funkčního osvětlení a profi uchycení k moto. Je homologovaný s výrobním číslem i štítkem, ale úmyslně nepřihlášený k motu!!! V případě nejasností zavolejte – vše vysvětlím! Dále je sidecar kvalitně nastříkaný přesně do barev mota s možnou maximální výbavou: zadní chromový nosič, zamykatelný velký úložný prostor za opěrkou sedačky, bezpečnostní pás, zásuvka 12V pod sedačkou, orig. kobereček, plexi štít, nástupní schůdek, orig. krycí plachta … . Nic není poškozeného, vše je jako nové. Z původní pneumatiky je patrné, že byl minimálně provozovaný!

Nádherný THUNDERBIRD 1700 LT, nehavarovaný, nepoškozený – téměř bez škrábanečku. Je maximálně vybavený a momentálně po kompletním odborném servisu!  TOP ! – Nutno vidět, svézt se a posoudit!

                –            PRODÁNO !