HONDA VT 1300 CX Fury / 1.312 cm3, 42,5 kW /, koupená nová v ČR 2/2011 v Praze  v HONDĚ Na Jarově. Najeto: 37.346 km, po celou dobu provozována pouze jedním majitelem. SERVISNÍ KNÍŽKA s pravidelnými záznamy, manuál, účty, 2+2 originál klíče. T.K. do: 26.11. 2025. VIN: JH2SC61A2AK000086.

VÝBAVA: laděné výfuky od Cobry – mohutný zvuk, značkové otevřené sání, power commander, leštěné ráfky kol, přídavná světla+lepší blikače-kovové, malý plexi štítek, chromovaný kryt chladiče, opěrka spolujezdce s nosičem od Cobry, značková kožená brašna na pevném rámu, držák SPZ a zadního světla na boku + brašnička, rolka. Dále luxusní rukojeti s podpěrou dlaně na plynu, akční zpětná zrcátka + přidám původní-s Ečkama, tlakové fanfáry, zapalovač v.č. zásuvky 12 V a dobíjecího kabelu baterie, přídavné zadní světlo – kříž, diodový ukazatel dobíjení a mnoho dalších drahých doplňků z USA od Kuryakynu, Cobry … stupačky, páčky, kryty přepínačů a páček, víčka, ozdoby … moto je celkově modře podsvícené.

ÚPRAVY: zadní blatník HONDY Fury byl majitelem zkrácený a držák SPZ s jiným světlem byl umístěný na osu zadního kola / US patent / – držák lze lehce vrátit zpět pod zadní blatníkjednoduchá montáž. Jinak je moto bez úprav – v továrním provedení, mimo doplňků. Po lehkých úpravách lze bez problémů na STK.

SERVIS: prováděný převážně v HONDĚ Na Jarově – viz záznamy v servisní knížce, v.č. montáže doplňků. Nyní: 12/ 2021 nová baterie EXIDE – účet, záruční list a vyměněný motorový olej: TIGROL Joy 4T 10W-40 v.č. oil filtru + vyčištění palivové soustavy + nový olej v diferenciálu: REPSOL moto 80W-90. Velmi slušné pneumatiky, brzdové kotouče i destičky. 

Velmi atraktivní – hodně draze„vydoplňkovaná“ FURYNA. Nehavarovaná, nepoškozená, jen lehká kosmetika provozem.

            –             PRODÁNO !