TRIUMPH Thunderbird 1700 LT – ABS, / 69 kW, 6 speed /. Rok výroby a provoz: 2015, najeto: 10.393 mil = 16.630 km. Dovoz z USA 6/2022. Evropská verze – všude jsou E-čka. Orig. US T.P. protokol z dovozové TK, účty, servisní knížka, T.K. do: 6/2026. VIN:  SMTB07WF1FJ674479.

VÝBAVA: mimo základní provedení TRIUMPHA LT s ABS, brzdami v pancíři, drátěnými koly, palubním počítačem, předními a zadními padáky, přídavnými světly, orig. koženými brašnami na pevných podpěrách … atd., je na motu velký rychloupínací plexi-štít, opěrka spolujezdce, naprosto luxusní značkový vak na zadní opěrku, přenosný, s popruhy na ramena, pláštěnkou, spoustou kapes a dalších vychytávek. Dále jsou na motu předkopy na př. padacích, orig. Triumph chromovaný nosič na zadní blatník – místo zd. sedačky, stínítka přídavných světel, držák mobilu nebo navi od Kuryakynu, dobíjecí kabel baterie … atd.

SERVIS: pravidelný – viz servisní knížka, vystavena po celkové kontrole a servisu: 6/2022 v ČR. Nyní 1/2024 nový olej v.č. oil filtru – 0 km. Pneumatiky jsou původní – z prvovýroby, velmi slušné – mají více jak 50%, netknutý převodový řemen, plně funkční baterie, bezvadné brzdové kotouče, destičky i všechno ostatní. Moto je bez investic – připravené na novou sezonu!

Nádherný Thunderbird 1700 LT v původním, zaručeně nehavarovaném a nepoškozeném stavu. S téměř maximální možnou výbavou, zaservisovaný. TOP STAV – nutno vidět!

              –               PRODÁNO!